“Καλογεροπούλειο” Ίδρυμα : 1οMusiKaloy Festival 6, 13, 20 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου 2021

Το “Καλογεροπούλειο” Ίδρυμα διοργανώνει το 1ο MusiKaloy Festival στην Κόρινθο που, όπως αναφέρει « σκοπό έχει μέσα από τους δημιουργικούς του κόλπους να συμβάλει στην ανάπτυξη της Τέχνης και του Πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου    και όχι μόνο, με τον φιλόδοξο στόχο να γίνει ένας ετήσιος θεσμός.». Και συνεχίζει τονίζοντας: «Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές και το όραμα του αείμνηστου Ιδρυτή του, Νικόλαου Καλογερόπουλου – μιας διακεκριμένης προσωπικότητας στο χώρο των επιστημών και της φιλοσοφίας για παροχή υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικής παιδείας και την εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την πολιτιστική ανάπτυξη της Κορινθίας, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα προχωρά στη δημιουργία του 1ο MusiKaloy Festival,  που έχει σαν επίκεντρο την τέχνη της μουσικής.

Ο σχεδιασμός του φεστιβάλ στηρίχτηκε στην παροχή υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων με την πρόσκληση σημαντικών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πυρήνας της φιλοσοφίας του  παραμένει το δίπολο ψυχαγωγία- διδασκαλία.

Κάθε εμφάνιση, κάθε παρουσίαση, κάθε εκδήλωση έχει χρέος να στοχεύει κατευθείαν εκεί. «Παιδεία ψυχής ιατρός…» έγραφε ο Πλάτων.

Πρόγραμμα 1ο MusiKaloy Festival

Οι επιλογές σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κινούνται κυρίως γύρω από θεματικούς άξονες και όχι στην απλή παράθεση μουσικών παρουσιάσεων. Κάτι που, ανάμεσα στα άλλα φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στα ως τώρα καλλιτεχνικά τεκταινόμενα της Περιφέρειας.

6 Νοεμβρίου

«Ταξίδι στη Μεσόγειο»

Αίθουσα εκδηλώσεων του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος

13 Νοεμβρίου

«Αρίων και Περίανδρος»

Αίθουσα εκδηλώσεων του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος

20 Νοεμβρίου

«Ένα ταξίδι ξεκινά…»

Αίθουσα εκδηλώσεων του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος

11 Δεκεμβρίου

«Ιθάκη… ένα ταξίδι ολοκληρώνεται»

Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

Τιμές εισιτήριων: 15 ευρώ

Μειωμένο εισιτήριο των 8 ευρώ δικαιούνται  φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι έως 18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27410 22385 (Γραμματεία Καλογεροπούλειου – Καθημερινά 16:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00)

Κατά την είσοδο των θεατών στον χώρο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την διάρκεια των συναυλιών.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ