Κατέκτησαν την 3η θέση οι Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Πελοποννήσου, στους τελικούς της ΕΣΠΕΠ, στο Βραχάτι

Οι Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος κατέκτησαν την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος Πελοποννήσου, στους τελικούς της ΕΣΠΕΠ, που έγιναν στις 3 Μαρτίου στο Βραχάτι. Η ομάδα αντιμετώπισε με επιτυχία τον “Ερυθρό Αστέρα από την Πάτρα”.  Σύμφωνα με το korinthosvolley.gr ( από όπου και οι φωτογραφίες), η τοπική μας ομάδα “Επέστρεψε δυο φορές στο σκορ, από 0-1 και 1-2, γύρισε το 4ο σετ από 21-24, το κέρδισε με 26-24 και πήγε με πολύ καλή ψυχολογία στο 5ο σετ.

Το κατέκτησε, και μαζί την τρίτη θέση που ίσως οδηγήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. ανάλογα με την κατανομή των ομάδων, σύμφωνα με την κατάταξη των περιφερειακών ενώσεων. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολλά μεγάλα σερί και ανατροπές, δείγμα του πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία στο βόλλεϋ και πολύ περισσότερο στις μικρές ηλικίες.

Η αρχηγός μας, Μαρία Βενετσάνου, αναδείχτηκε καλύτερη ακραία του Final 4.

Για την ομάδα μας, αγωνίστηκαν όλη τη χρονιά οι αθλήτριες:

Μαρία Βενετσάνου, Κωνσταντίνα Μαρινοπούλου, Κατερίνα Στατήρα, Μαριάννα Κεχρολόγου, Νάντια Ντρίζα, Εύη Σέγκα, Ζωή Κρούγιου, Έλενα Ράπτη, Σέβα Ράπτη, Ιωάννα Ράπτη, Άννα Κωνσταντέλλου, Ραφαέλα Ζώγκου, Ελένη Μαρδίκη, Μαρία Κυριακού, Πέννυ Πίπιλου, Αλίκη Γιάνναρη, Παυλίνα Μάρκελλου, Φέλια Κόρακα, Ερμιόνη Λάγιου, Μαρία Ιωάννα Λουλουδάκη.”

Συγχαρητήρια σε όλους τις κοπέλες. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ