Κολοκυθάκια τηγανητά

Υλικά Συνταγής
  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • αλάτι
  • αλεύρι
  • λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση Συνταγής

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από τις άκρες τους και ξύνουμε λίγο το εξωτερικό τους φλοιό.

Στην συνέχεια, τα κόβουμε είτε σε ροδελίτσες είτε μακρόστενα, σαν μπαστουνάκια.

Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπωλ με αλεύρι και αλάτι και τα ανακατεύουμε

Βάζουμε το τηγάνι να κάψει σε μέτρια φωτιά και τοποθετούμε τα κολοκυθάκια σιγά σιγά το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να καλύψουμε όλο το τηγάνι (προσοχή να μην κολλήσουν).

Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια μας και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.

Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε από το τηγάνι  και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο όπου έχουμε στρώσει ένα χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το παραπανίσιο λάδι και να μην μας είναι βαριά στην γεύση!

Αυτό ήταν, τα κολοκυθάκια μας είναι έτοιμα για να τα σερβίρουμε.

Supersyntages.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ