Κορινθιακά προϊόντα (κρασί Νεμέας, σταφίδα , σουλτανίνα) δώρισε ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του

“Διευρύνουμε τη συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου στην Έρευνα & Καινοτομία!”. Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας , κατά τη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας με τον νέο Κύπριο ομόλογό του, Υφυπουργό Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρίας, χθες το πρωϊ, στην Αθήνα. Ο κος Δήμας του ευχήθηκε μάλιστα καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο και στα νέα του καθήκοντα.

Σκοπός της συνάντησης  η κοινή πρόθεση των 2 πλευρών για διεύρυνση και επέκταση της ισχύουσας Διακρατικής Συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου στην Έρευνα, την Καινοτομία και την Επιστημονική Συνεργασία.

Συζητήθηκε επίσης η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών “ώστε Ερευνητικά Κέντρα, νεοφυείς επιχειρήσεις, Πανεπιστήμια, και επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο να έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται ακόμα πιο αποτελεσματικά σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.”, όπως δήλωσε ο Κορίνθιος Υφυπουργός και πρόσθεσε πως: “Επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και επιδίωξη μας είναι η ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία.”

Να σημειωθεί πως σε αυτή τη συνάντηση ο κος Δήμας πρόσφερε κορινθιακά προϊόντα , αφού στο τέλος της συνάντησης, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα . Τους προσέφερε κρασί Νεμέας, κορινθιακή σταφίδα και Σουλτανίνα βιολογικής καλλιέργειας και του παρέδωσαν λευκαρίτικο κέντημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ