“Κραυγή αγωνίας” από τους εμπόρους του Κιάτου : “Το εκρηκτικό μείγμα των τελευταίων μηνών , λειτουργεί σαν «Συμπληγάδες» και συνθλίβει τις επιχειρήσεις..”

Μέτρα στήριξης του εμπορικού κόσμου ζητεί από την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου αναφερόμενος χαρακτηριστικά στο “πρόβλημα που δημιουργείται στις πολύ μικρές επιχειρήσεις από την τεράστια αύξηση του λειτουργικού κόστους”. Έστειλαν και επιστολή στον Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο . Για την ακρίβεια, την Τετάρτη 6 Απριλίου, κατατέθηκε Ψήφισμα μαζί με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κιάτου,  Κόλλια Παναγιώτη, στο Δήμαρχο της πόλης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος με ανακοινώσεις του, αλλά και με επιστολή του στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, έθεσε με τον πλέον έντονο τρόπο το πρόβλημα που δημιουργείται στις πολύ μικρές επιχειρήσεις από την τεράστια αύξηση του λειτουργικού κόστους, που συνδυάζεται με την ουσιαστική εξαφάνιση του τζίρου, τους τελευταίους μήνες. Όπως αναφέρουν “Το εκρηκτικό αυτό μείγμα, λειτουργεί σαν «Συμπληγάδες» και συνθλίβει τις επιχειρήσεις, οδηγώντας σε ένα νέο, ακόμα πιο έντονο κύμα «λουκέτων». Είχαμε μάλιστα ζητήσει έγκαιρα τη στήριξη στην κραυγή αγωνίας που εκπέμπαμε, τόσο των βουλευτών της Πελοποννήσου, τόσο των Περιφερειακών Αρχών, όσο και των Επιμελητηρίων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ