Κ. Κόλλιας : ” Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διαβεβαίωσε ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την αποζημίωση των παραγωγών της Κορινθίας..”

Ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας αναφερόμενος στις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγοί αχλαδιού και μήλου πέρσι την Άνοιξη από τον παγετό, αναφέρει πως γίνεται αγώνας για την πληρωμή των ζημιών στο προανθικό στάδιο σε αχλαδιές και μηλιές από τον ανοιξιάτικο παγετό του 2021. Και προσθέτει: Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζος σε επικοινωνία μας, χωρίς πολλά λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα, με διαβεβαίωσε σήμερα ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την αποζημίωση των παραγωγών της Κορινθίας (όπου υπάρχουν πορίσματα) από το πρόγραμμα De Minimis.

Υπενθυμίζω στους φίλους μου αγρότες ότι αυτή η ζημιά στο προανθικό στάδιο δεν καλύπτεται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ. Εκφράζω την αισιοδοξία και την απόλυτη εμπιστοσύνη μου προς τα λεγόμενα του Προέδρου, καθότι μέχρι σήμερα με το έργο του έχει δείξει ότι στέκεται δίπλα στους παραγωγούς μας με εντιμότητα αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Θα επανέλθω σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ