Λήγει σε λίγες ημέρες (31/5/22) η προθεσμία για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για να λήξει η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών. Στις 31 Μαΐου 2022  λήγει η προθεσμία όπως  έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι διαδικτυακές εφαρμογές υποβολής αντιρρήσεων και πρόδηλων σφαλμάτων στην ιστοσελίδα του φορέα “Ελληνικό Κτηματολόγιο” (https://www.ktimatologio.gr/el/e-services/civilians) θα παραμείνουν διαθέσιμες για την αποδοχή των αιτημάτων έως την καταληκτική ημερομηνία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.

Η υποβολή της αντίρρησης συνοδεύεται από ορισμένα δικαιολογητικά, ενώ μετά την υποβολή της αντίρρησης και με καταληκτική προθεσμία δέκα (10) ημερών μετά την λήξη της προθεσμίας των αντιρρήσεων, αποστέλλεται από τον ενδιαφερόμενο στο οικείο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ) φάκελος με κάποια στοιχεία.

Στον φάκελο αποστολής αναγράφεται υποχρεωτικά το όνομα του ενδιαφερόμενου και ο αριθμός πρωτοκόλλου των αντιρρήσεων που υποβλήθηκαν.Τα παραπάνω στοιχεία εξασφαλίζουν το παραδεκτό του αιτήματος.

Στους ενδιαφερόμενους που κρίνουν ότι δεν προλαβαίνουν να υποβάλλουν αντίρρηση, δίνεται η δυνατότητα, ομοίως μέχρι τις 31 Μαΐου 2022, να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτημα διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος, το οποίο υποβάλλεται ατελώς και εξετάζεται από την οικεία Διεύθυνση Δασών, όπως επίσης ανακοινώθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ