Λουτράκι: “Παρά την έλλειψη  προσωπικού, οι προσπάθειες από το Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου να διατηρηθούν οι  κοινόχρηστοι μας χώροι καθαροί θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση”

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας & πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Αθανάσιος Μουζάκης έχει μιλήσει και στο παρελθόν (και σε συνέντευξή του στην hmerisiakorinthou.gr), για την έλλειψη προσωπικού στο τομέα που προΐσταται. Ωστόσο η προσπάθεια για έναν καθαρό δήμο, παρόλες τις ελλείψεις, δεν σταματά. Έτσι και σήμερα έγιναν εργασίες καθαρισμού σε πλατείες και παρτέρια στο Λουτράκι. Και βέβαια, όπως τονίζει πάντα σε συνεργασία με τους δημότες, γιατί μόνο τότε υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με σημερινή του ανάρτηση ο κος Μουζάκης αναφέρει: “Με απώτερο στόχο μας την περιβαλλοντική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση των πλατειών μας, αλλά και των παρτεριών εισόδου -εξόδου, συνεργεία του Δήμου μας σήμερα ανέλαβαν τη φροντίδα για την καθαριότητα ,την αποκατάσταση και την ευπρέπεια της Πλατείας Παιδιού. Παρά την έλλειψη  προσωπικού, οι προσπάθειες από το Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου να διατηρηθούν οι  κοινόχρηστοι μας χώροι καθαροί θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, πάντα με την συνεργασία των συμπολιτών μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ