Μέρα με τη μέρα «χτίζεται» το «τείχος» ανοσίας – Μέσα Σεπτέμβρη θα πετάξουμε τις μάσκες;

«Χτίζοντας» μέρα με τη μέρα το «τείχος» ανοσίας , με τους εμβολιασμούς, στοχεύουμε στην Ελευθερία μας από τις μάσκες . Σύμφωνα με την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στα μέσα του προσεχούς Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές  , αν όλα βέβαια πάνε καλά .  Σύμφωνα λοιπόν με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας  – Πειραιά κα Παγώνη, δεν απέχει πολύ μακριά η στιγμή που θα μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα χωρίς τη χρήση μάσκας. «Μέσα Σεπτέμβρη θα πετάξουμε τις μάσκες» είχε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όταν τελειώσει το 90% των εμβολιασμών θα πετάξουμε τις μάσκες, τότε αναμένουμε να το έχουμε πετύχει».

Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι ότι οι εμβολιασμοί θα έχουν προχωρήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα και το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών με δύο δόσεις είναι αρκετά μεγάλο.

Μέχρι όμως τα μέσα Σεπτέμβρη ο δρόμος είναι επικίνδυνος, καθώς πρέπει να παραμείνουμε σύμφωνα με την κυρία Παγώνη προσεκτικοί. «Πρέπει να φοράμε τη μάσκα …. Το ιικό φορτίο είναι ακόμα μεγάλο, ειδικά στην Αττική και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε: «πρώτο μας όπλο για την ανάσχεση του κορονοϊού είναι ο εμβολιασμός, ελπίζω να πάρουμε τις ποσότητες και τέλος Ιουνίου να κάνουμε την σχετική ανοσία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ