Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και η κατάθεση πινακίδων  

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021 μπορούν να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας και να κατατεθούν οι πινακίδες  αφού δόθηκε παράταση λόγω της πανδημίας . Η αρχική ημερομηνία ήταν η 31/12/2020. Όμως με νεώτερη απόφαση παρατείνεται η προθεσμία έως και την τελευταία εργάσιμη μέρα του Φεβρουαρίου 2021.

Το φετινό ειδοποιητήριο, που είναι διαθέσιμο για τους ιδιοκτήτες οχημάτων για να πληρώσουν  περιλαμβάνει και έναν QR Code. Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Η ΑΑΔΕ συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Και οι πολίτες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και επισκέπτονται τις τράπεζες για να πληρώσουν, μπορούν να κάνουν χρήση του QR Code στα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών.

Για να λάβετε το ειδοποιητήριο των τελών κυκλoφορίας πρέπει να μπείτε , στο site της ΑΑΔΕ, www.aade.gr και να ακολουθήσετε  μια συγκεκριμμένη διαδικασία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ