Μανώλης Μάκαρης: “Κλείσιμο ΕΛΤΑ σε κωμοπόλεις της Πελοποννήσου στην Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία και τη Μεσσηνία”

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» Μανώλης Μάκαρης σε άρθρο του σχετικά με το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ στην Πελοπόννησο, αναφέρει τα εξής: 

“Αδιαφορία της κυβέρνησης για την επαρχία: Κλείσιμο ΕΛΤΑ σε κωμοπόλεις της Πελοποννήσου  στην Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία και τη Μεσσηνία.

Μετεκλογικός «μποναμάς» για 5 περιοχές της Πελοποννήσου Ερμιόνη Αργολίδας,  Δερβένι Κορινθίας, Κοντοβάζαινα Αρκαδίας,  Μεθώνη Μεσσηνίας και Τολό Αργολίδας . Σε αυτές τις περιοχές επιλέχτηκε από την κυβέρνηση το αιφνιδιαστικό κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ προκαλώντας δίκαιη αγανάκτηση στους κατοίκους. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε περαιτέρω ερημοποίηση των συγκεκριμένων περιοχών αφού η ζωή των κατοίκων καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη και δεν θα εξυπηρετούνται βασικές τους ανάγκες όπως η καταβολή των συντάξεων και οι πληρωμές λογαριασμών.

Το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να επανεξεταστεί στη βάση της εξυπηρέτησης του κόσμου και επ΄ αυτού  θα πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

26/10/23 

Μανώλης Μάκαρης

Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ