Μαριλένα Σούκουλη: “Η ΝΔ για 50 χρόνια υπηρετεί και θα υπηρετεί τις προσδοκίες των πολιτών για μια καλύτερη, ισχυρότερη Ελλάδα”

Η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου πριν από δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκε το 15ο Συνέδριο της Ν.Δ για τα 50 χρόνια της παράταξης ανέφερε :

“Οι επόμενες Ευρωεκλογές, με απόφαση της αντιπολίτευσης, θα διεξαχθούν μέσα σε κλίμα τοξικότητας και μακρυά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Οφείλουμε να πείσουμε τους πολίτες ότι η μάχη των Ευρωεκλογών αφορά την ζωή τους, την καθημερινότητα τους. Αφορά την θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Δεν υπάρχει περιθώριο για πισωγυρίσματα.

Παρά τα προβλήματα η Ελλάδα κάνει βήματα προόδου και θα πρέπει να συνεχίσουμε μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ο λαϊκισμός δεν προσφέρει απτές λύσεις, απλά προσπαθεί να  μιλήσει στο θυμικό των πολιτών αποκλειστικά για μικροκομματικούς λόγους.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το γνωρίζουν, το έχουν βιώσει και θα επιλέξουν την σταθερή πορεία της ευημερίας και της θετικής  προοπτικής για την χώρα. Η ΝΔ για 50 χρόνια υπηρετεί και θα υπηρετεί τις προσδοκίες των πολιτών για μια καλύτερη, ισχυρότερη Ελλάδα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ