Μεγάλος ο αριθμός : 44 νέα κρούσματα το τελευταίο τριήμερο στην Περιφέρειά μας ! Την «σκυτάλη» πήρε τώρα η Μεσσηνία

Σαράντα τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το τριήμερο από την Παρασκευή 23 μέχρι και χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 640.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, έντεκα περιστατικά καταγράφηκαν στις 23/10, είκοσι ένα περιστατικά στις 24/10 και δώδεκα περιστατικά στις 25/10. Τα είκοσι δύο περιστατικά, δηλαδή τα περισσότερα, αυτή την φορά  καταγράφονται στην Π.Ε. Μεσσηνίας, εκ των οποίων δέκα είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, δέκα περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων επτά είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, έξι περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Αρκαδίας, εκ των οποίων και τα έξι είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, πέντε περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Αργολίδας, εκ των οποίων δύο είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Λακωνίας που αναφέρεται σε εργάτη γης.

Έτσι, στην δική μας Περιφερειακή Ενότητα καταγράφονται συνολικά μέχρι σήμερα 195 κρούσματα.  Ένα περιστατικό καταγράφεται σε Δομή φιλοξενίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ