Μεγάλο το χρέος επιχειρήσεων και νοικοκυριών στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Αποφασισμένη η Δημοτική Αρχή Σταυρέλη να εισπραχθούν τα χρέη . Ξεκινούν οι αποστολές των επιστολών στους 20 μεγαλύτερους οφειλέτες

Συνέντευξη Τύπου έδωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κορινθίων για θέματα του Δήμου και με αφορμή και το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που συζητήθηκαν και τα δημοτικά τέλη, η πλειοψηφία των οποίων μειώθηκε .

Ο κος Σταυρέλης σήμερα αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σημαντικό ζήτημα: το χρέος πολλών καταναλωτών (επιχειρήσεων & νοικοκυριών) στην ΔΕΥΑΚ το οποίο δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο και φθάνει τα 12 εκ. ευρώ. Παράλληλα δήλωσε πως είναι αποφασισμένη η δημοτική Αρχή να το εισπράξει  άμεσα και για τον λόγο αυτό θα σταλούν ειδοποιητήρια στους οφειλέτες ώστε να μπορούν να πληρώσουν την οφειλή τους είτε εφάπαξ είτε με διακανονισμό με μια μικρή προκαταβολή. Στόχος είναι να επιτευχθεί η σωστή διαχείριση, που όπως είπε ο δήμαρχος, δεν υπήρχε και να “επιβιώσει” η δημοτική επιχείρηση και να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες. 

Επίσης, όπως είπε ο κος Σταυρέλης θα προχωρήσουν και σε αντικατάσταση των 7.000 μηδενικών υδρόμετρων ώστε και από εκεί να πετύχουν εξοικονόμηση χρημάτων και νέα μείωση των δημοτικών τελών.

Μάλιστα ξεκινούν από αύριο την αποστολή των επιστολών στους 20 μεγαλύτερους οφειλέτες .

Αναλυτικά τί ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου σύντομα…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ