Με ατομικά ρεκόρ, θέσεις μία ανάσα από τα μετάλλια & βαθμούς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος

Με ατομικά ρεκόρ, θέσεις μία ανάσα από τα μετάλλια & βαθμούς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, οι αθλητές , με τις προσπάθειές τους κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα συνολικά 50 βαθμούς (45 οι Παμπαίδες – Παγκορασίδες Β & 5 οι Παμπαίδες- Παγκορασίδες Α).
Αναλυτικότερα ο Ν.Ο.Κ αναφέρει: για τις κατηγορίες των Παμπαίδων Β ο ΝΟΚ , έλαβε 45 βαθμούς από τον Πιέρρο Νικόλαο ο οποίος βρέθηκε και στα 3 αγωνίσματα μία ανάσα από τα μετάλλια και κατέλαβε 2 φορές την 4η θέση & μία φορά την 5η θέση φέρνοντας έτσι την ομάδα , ανάμεσα στις βαθμολογούμενες ομάδες και συγκεκριμένα στην 23η θέση!
Για την κατηγορία των Παγκορασίδων Β η ομάδα βρέθηκε και στην συγκεκριμένη κατηγορία ανάμεσα στις βαθμολογούμενες ομάδες, χάρη στις επιδόσεις της Κωστάρα Ιόλης στα 400 ελεύθερο όπου κατετάγη 16η & στα 800 ελεύθερο όπου κατετάγη 14η καταλαμβάνοντας έτσι την 52η θέση.
Μία ακόμη κατηγορία που ο ΝΟΚ έλαβε βαθμούς ήταν εκείνη των Παγκορασίδων Α, όπου με τις επιδόσεις της Θεοδώρου Κομνηνής στα 50,100,200 πρόσθιο όπου έλαβε την 16η, 14η & 16η θέση αντίστοιχα , ο ΝΟΚ κατετάγη 38Ος .
Στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων Παγκορασίδων Β ο ΝΟΚ κατετάγη 34ος με 45 βαθμούς, ενώ στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων Παγκορασίδων Α κατετάγη με 62ος με 5 βαθμούς.
Με καλές εμφανίσεις και ατομικά ρεκόρ ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Γιώργος Οικονόμου , Γερουλάκη Μαρίλια , Γερουλάκη Μαριάνθη, Νόσσης Χρήστος , Ταμπούκος Γεώργιος, Ψυχογυιός Αλέξανδρος,Διαμαντίδη Φαίδρα.Κοντογιάννη Αθηνά Παλούκη Ηλέκτρα & Κρούγιου Έφη.
Η ομάδα μας εκτός των ατομικών αγωνισμάτων, έλαβε μέρος και σε ομαδικά αγωνίσματα.
Θέλουμε να συγχαρούμε κάθε αθλητή της ομάδας ξεχωριστά για τις προσπάθειές τους στους αγώνες!
Ακολουθεί η δεύτερη φάση των αγώνων Νοτίου Ελλάδος με τις κατηγορίες Παίδων-Εφήβων, Κορασίδων-Νεανίδων, όπου ο ΝΟΚ θα συμμετάσχει κανονικά!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ