Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ της νεαρής μουσικού Αγγελικής Γιαννοπούλου με τον δεξιοτέχνη κλαρινετίστα Σπύρο Μουρίκη στο “Καλογεροπούλειο”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ της νεαρής μουσικού Αγγελικής Γιαννοπούλου της νικήτριας του διαγωνισμού “Ακούμε τους Νέους 23 “, που έκανε ποδαρικό στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα.

Το Ίδρυμα αναφέρει: “Μια πανέμορφη νέα που σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο της Σκωτίας ερμήνευσε  στο πιάνο κλασικά κομμάτια Chopin, Debussy, Levina, Bach και δίπλα της ο μάγος του κλαρινέτου  Σπύρος Μουρίκης που έπαιξε μαζί της ένα κομμάτι γραμμένο από  τον Φρανσίς Πουλένκ για κλαρινέτο και πιάνο.

Ενας διάλογος  μεταξύ της νεαρής μουσικού πολύ καλά διαβασμένης  και του δεξιοτέχνη κλαρινετίστα που έφερε στο τυχερό ακροατήριο συναισθήματα αγαλλίασης και ευφροσύνης.

Τους ευχαριστούμε πολύ γι ‘αυτήν την μοναδική παρουσίαση η οποία ηχογραφήθηκε και θα μεταδοθεί  από το 3ο Πρόγραμμα της ΕΡΤ Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 στις 10/1/2024 στις 13.00 απο την εκπομπή του Χρήστου Παπαγεωργίου  “Η κυρία με την  στρυχνίνη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ