“Με ποιον τρόπο θα εξασφαλισθεί η καθημερινή εφημέρευση του Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου, ώστε η Υγεία των ασθενών της Κορινθίας να μην τίθεται σε κίνδυνο”;

Απευθυνόμενα στη Διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε. τα μέλη  της Προσωρινής Διοικούσας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, με επιστολή τους στις 6/4/23, αφού έκαναν εκτενή αναφορά στα προβλήματα του τμήματος επειγόντων του νοσοκομείου και όχι μόνο, ζητούν απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

“α. Με ποια αιτιολογία, παρά το γεγονός ότι θέσεις μόνιμων Ιατρών έχουν ζητηθεί από το Νοσοκομείο Κορίνθου, αποφασίσθηκε να μην περιληφθεί το Νοσοκομείο μας στην πρόσφατη προκήρυξη.

β. Με ποιον τρόπο θα εξασφαλισθεί η καθημερινή εφημέρευση του Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου, ώστε η Υγεία των ασθενών της Κορινθίας να μην τίθεται σε κίνδυνο.

γ. Για ποιον λόγο διακόπηκε η μετακίνηση της συναδέλφου Γενικής Ιατρού.

δ. Πώς σκοπεύει να καλύψει άμεσα τις ανάγκες Ιατρικού προσωπικού στο Τ.Ε.Π. και στις Κλινικές εν όψει μάλιστα της αυξημένης κίνησης του Πάσχα και στη συνέχεια των καλοκαιρινών μηνών.

Με κύριο μέλημά μας την ασφάλεια των ασθενών μας, με τις ανησυχίες μας πλέον να κορυφώνονται και τις αγωνίες μας να μην βρίσκουν ανταπόκριση, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να τοποθετηθούν και προειδοποιούμε για άμεσες κινητοποιήσεις.”.

Να θυμίσουμε πως την προσεχή Τετάρτη το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση – ενημέρωση στο Νοσοκομείο .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ