Με τα Νέα Ελληνικά ξεκινούν σε λίγες ώρες οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις – Στο Λουτράκι και το Κιάτο τα εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις σε λίγες ώρες και η αγωνία των Υποψηφίων , των οικογενειών τους και των Εκπαιδευτικών είναι στο ζενίθ. Το πρώτο μάθημα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι είναι τα Νέα Ελληνικά, ενώ ακολουθούν το Σάββατο τα Μαθηματικά.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ, τα Εξεταστικά Κέντρα των ΕΠΑΛ και τα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα των ΕΠΑΛ για τους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Εξεταστικά τους Κέντρα, όπως τους έχει ήδη ανακοινωθεί και αναγράφεται στο ατομικό τους ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ 2023.

Για την Κορινθία τα εξεταστικά κέντρα ΕΠΑΛ  είναι  το 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου και το 1ο ΕΠΑΛ Κιάτου.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα των εξεταζόμενων μαθημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ