Με τις δύο ειδικές διαδρομές στο “Λουτράκι” και τα “Πίσια” θα ξεκινήσει το καθαρά αγωνιστικό μέρος του φετινού Ράλλι Ακρόπολις

Στην επίσημη παρουσίαση του EKO AcropolisRally 2023 παρέστη ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, στην Πλατεία Νερού στο Δέλτα Φαλήρου, την περασμένη εβδομάδα..

Σε απόσταση αναπνοής από το χώρο που θα φιλοξενήσει την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 αποκαλύφθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα, που διοργανώνεται στις 7-10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα ανέλαβε και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του ανέφερε σχετικά με την μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση: “Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είμαστε μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας! Το Λουτράκι δεν είναι η καρδιά του αγώνα, αλλά αισθανόμαστε υπερήφανοι που μετά την υπερειδική διαδρομή, το καθαρά αγωνιστικό μέρος του παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος, θα ξεκινήσει με τις δύο ειδικές διαδρομές, στο “Λουτράκι” και τα “Πίσια”». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που δημιουργεί η διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα του θεσμού στην οικονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της χώρας και δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ