Με 40 μετάλλια επέστρεψε ο ΝΟΚορίνθου από το Εαρινό Πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών & mini Περιφέρειας Πελοποννήσου!

Μία ακόμη επιτυχία για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου.  Με τη συμμετοχή 25 αθλητών κατηγορίας προαγωνιστικής & mini και τη συγκομιδή 40 μεταλλίων ,( 13 χρυσά ,17 ασημένια , 10 χάλκινα) επέστρεψαν οι αθλητές του από την Πάτρα και συγκεκριμένα το κολυμβητήριο Α.Πεπανός.

“Οι επιδόσεις αυτές, ήρθαν με ατομικά ρεκόρ και καλές εμφανίσεις. Τα μετάλλια ,κατακτήθηκαν τόσο σε ατομικά ,όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα! Θέλουμε να συγχαρούμε ,κάθε αθλητή ξεχωριστά για τις επιδόσεις του, στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για όλη την έως τώρα προσπάθεια από την αρχή της σεζόν έως και σήμερα.

Με το πέρας των συγκεκριμένων αγώνων κλείνει ο πρώτος (αγωνιστικός) κύκλος της σεζόν. Ακολουθεί το δεύτερο μισό της χρονιάς όπου θα καταλήξει με το θερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών κατηγοριών τον Ιούνιο.” αναφέρει ο όμιλος και συνεχίζει: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους  στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μας.Τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Κώστα Δημάκο  και τους συνεργάτες του που στέκονται δίπλα μας καθημερινά. Τους επιστημονικούς μας συνεργάτες Dimitris Antonakakis (ιατρός της ομάδας ) Panagiotis Mitrogiannis  (Διατροφολόγος της ομάδας) για τη δουλειά τους & τις πολύτιμες συμβουλές τους προς τους αθλητές μας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας Μύλοι Παπαφίλη  Coffee Box3 ,  ΚΛΗΜΗΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε. που δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξη τους προς την ομάδα και τις ενεργειές της.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές της ομάδας μας Μιχαλόπουλο Γιώργο , Μιχαλόπουλο Κώστα , Στρατουδάκη Νίκο , Βύρλα Μαρία για την καθοδήγηση τους και το έργο τους, το ΔΣ της ομάδας , τους γονείς και όλους εσάς που στηρίζετε την ομάδα μας με κάθε τρόπο.

Ακολουθεί περίοδος προπονήσεων με στόχο το υπόλοιπο της σεζόν να συνεχιστεί με ανάλογες επιτυχίες!

Συνεχίζουμε δυνατά💪”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ