Με  9,5 εκ. € ενισχύει τον ΕΟΔΥ η Περιφέρεια Αττικής- Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα το έργο του ΕΟΔΥ..”

Μια σημαντική οικονομική ενίσχυση από την  Περιφέρεια Αττικής  προς τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Το ποσό των 9,5 εκ. ευρώ  θα διατεθεί από την Περιφέρεια  προς τον ΕΟΔΥ για την προμήθεια βιοϊατρικού και λοιπού εξοπλισμού για την αναβάθμιση αλλά και την ανάπτυξη νέων μονάδων εργαστηρίων ΚΕΔΥ, λόγω της πανδημίας COVID-19. Η σχετική πρόσκληση υπεγράφη την Παραμονή της Πρωτοχρονίας μεταξύ Περιφερειάρχη Γ. Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα. Ο Περιφερειάρχης τόνισε σχετικά : «Στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα το έργο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις νέες κρίσιμες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης».

Η σχετική πρόσκληση προϋπολογισμού 9,5 εκ. € περίπου συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) μέσω του Άξονα Προτεραιότητας 10 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» 2014-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ