Μπρουσκέτες ολικής άλεσης με ντομάτα και σαλάτα καλαμποκιού

Υλικά

2 ώριμες ντομάτες

2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης (περίπου 1 1/2 εκατοστά)

1 σκελίδα σκόρδο

Βιτάμ Soft

1 χούφτα λυκοτρίβολο ή σπανάκι σε φύλλα ή ανάμεικτη σαλάτα

Αλεσμένο πιπέρι χοντροτριμμένο

Ξύλινα στικς 6-8 εκατοστών

Εκτέλεση

Αρχικά, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια.

Φρυγανίζουμε το ψωμί στο γκριλ ή στην τοστιέρα.

Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το αλείφουμε στο φρυγανισμένο ψωμί.

Έπειτα, αλείφουμε στο αχνιστό ψωμί Βιτάμ Soft, για να λιώσει λίγο μέσα στο ψωμί.

Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες επάνω στο ψωμί και τις σκεπάζουμε με τα φύλλα από λυκοτρίβολο.

Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και, εάν θέλουμε, λίγο χοντρό αλάτι.

vitam.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ