Νίκος Σταυρέλης: ” Ταύτιση απόψεων με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου”

Ο κος Νίκος Σταυρέλης ανάρτησε στο F τα παρακάτω , σχετικά με τη συνάντηση που είχε  με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων, αναφέροντας αναλυτικά τί ειπώθηκε,  τονίζοντας μάλιστα πως υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων. Ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” αναφέρει:
“Στα πλαίσια αλληλοενημέρωσης με φορείς, συλλόγους και σωματεία είχα συνάντηση με σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας.
Έγινε εκτενής συζήτηση πάνω στα βασικά θέματα που απασχολούν το εργατοτεχνικό και υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων και στήριξη εκ μέρους της παράταξής μας στα αιτήματα του Σωματείου:
1.Προσλήψεις τακτικού και έκτακτου προσωπικού, το οποίο διαρκώς μειώνεται. Είναι απόλυτη ανάγκη ο Δήμαρχος να πιέσει την Κυβέρνηση να εγκρίνει προσλήψεις κυρίως στην Τεχνική Υπηρεσία και τα συνεργεία Καθαριότητας και Κήπων.
2.Χορήγηση των οφειλόμενων αναδρομικών της τελευταίας τριετίας από ΜΑΠ και Γάλα. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδοθεί τα οφειλόμενα ποσά , παρά την σχετικά νομοθετική διάταξη από τον Οκτώβριο του 2020 και δυστυχέστερα ακόμα που επιβεβαιώνομαι όταν 9/8/21 έθεσα το θέμα και είπα ότι με το ρυθμό που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή θα φθάσουμε τα Χριστούγεννα.
3.Ιδιωτικοποίηση σκουπιδιών. Εκφράσαμε πρώτοι απ’ όλους την έντονη αντίθεσή μας στην κίνηση της Δημοτικής Αρχής να ιδιωτικοποιήσει μέρος της συλλογής απορριμμάτων. Ταυτόσημη άποψη με το Σωματείο.
4.Συμφωνήσαμε στο αίτημα των εργαζομένων να μεταφερθούν τα συνεργεία και η Υπηρεσία Καθαριότητας από το σημερινό αμαξοστάσιο στην οδό Αδειμάντου στο χώρο του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού ή οπουδήποτε αλλού πλησίον της πόλης κρίνει η Δημοτική Αρχή.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ