Νίκος Χαρδαλιάς: «Γνωρίζουμε πια καλά ότι κάθε αβλεψία μας, κάθε στιγμιαία απροσεξία μπορεί να αποβεί μοιραία για πολλούς άλλους..»

«Τις επόμενες εβδομάδες αφήνουμε σταδιακά πίσω μας κάποια περιοριστικά μέτρα, που εδώ και καιρό αποτελούσαν κομμάτι αυτής της ιδιότυπης καθημερινότητας μας.», τόνισε χθες ο Υφυπουργός Πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς , κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων για τα νέα μέτρα που αίρονται σταδιακά και την ενημέρωση για τα νέα κρούσματα από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Πρόσθεσε πως : «Θα πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ακόμα επαγρύπνηση και πιστή τήρηση των μέτρων από όλους μας, ακριβώς όπως κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο ιός είναι ακόμα εδώ, το βλέπουμε. 381 συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι, ενώ σήμερα ακόμα 15 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.» Συνεχίζοντας ο κος Χαρδαλιάς είπε: «Και γνωρίζουμε πια καλά ότι κάθε αβλεψία μας, κάθε στιγμιαία απροσεξία μπορεί να αποβεί μοιραία για πολλούς άλλους. Γνωρίζουμε όμως καλά και πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε, πώς μπορούμε να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας. Με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, που αποτελούν την ασπίδα προστασίας μας από την πρώτη μέρα της πανδημίας και το «χτίσιμο» μέσω του εμβολιασμού του τείχους ανοσίας που θα μας επιτρέψει να αφήσουμε πίσω μας οριστικά, σταδιακά όμως, την πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ