Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων  προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ  από παραγωγούς

Ξεκίνησε χθες η υποβολή  ενστάσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ, όσον αφορά τις  πληρωμές που έγιναν προ δυο εβδομάδων, ως προκαταβολή των δικαιούμενων ποσών απώλειας εισοδήματος στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις των αγροπεριβαλλοντικών δράσεων..

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα, οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή για όλες τις δράσεις Βιολογικής Γεωργίας και Βιολογικής Κτηνοτροφίας, αρχής γενομένης από σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και εντός πέντε εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Το ποσό που διέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενίσχυση συνολικά 32.773 παραγωγών που υπάγονται στα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα ανέρχεται σε 114.573.279,93 ευρώ.

Με την  προσφυγή οι παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ