Το νέο κύμα κακοκαιρίας επέβαλε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του χιονιού. Πότε αναμένεται να κορυφωθεί

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, με χιόνια, βροχές και ψυχρές θερμοκρασίες ξεκίνησε εδώ και κάποιες ώρες και επηρεάζει αρκετές περιοχές της χώρας. Μάλιστα , σε ορισμένες περιοχές , όπως στην Αττική και στην Πελοπόννησο, έχουν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  .Λόγω χιονόπτωσης με απόφαση της αστυνομίας υπάρχει από νωρίς το πρωί της Κυριακής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του τελεφερίκ.

Η μεταβολή του καιρού που ξεκίνησε σήμερα Κυριακή θα συνεχιστεί και το τριήμερο Δευτέρα (29/1) – Τετάρτη (31/1) οπότε κακοκαιρία θα επικρατήσει στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Η κακοκαιρία θα εκδηλωθεί κατά κύματα με κύρια χαρακτηριστικά: τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές και τις καταιγίδες , μεγάλα ύψη χιονιού στα ορεινά-ημιορεινά, τις τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ανατολικής και νότιας χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στις Σποράδες τους τοπικά θυελλώδεις ανέμους βορείων διευθύνσεων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ