Οδηγός του ΚΤΕΛ Αρκαδίας έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι . Σοκάρει η περιγραφή της μοναδικής επιβάτιδας του λεωφορείου

φωτο: in.gr

Ένα συγκλονιστικό και τραγικό περιστατικό σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας , όταν ο 47χρονος οδηγός του υπέστη , δυστυχώς, ανακοπή και πέθανε πάνω στο τιμόνι ενώ το βαρύ όχημα συνέχισε την πορεία του και παραλίγο να καταλήξει στον γκρεμό!. Εν τω μεταξύ συγκλονίζει η 21χρονη Μαρία, μοναδική επιβάτης στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Η μαρτυρία της στο MEGA και στο LIVE NEWS καθηλώνει. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη και στην περιοχή Λαγκάδια της Αρκαδίας ο οδηγός υπέστη ανακοπή. Το βαρύ όχημα αρχίζει να κινείται ανεξέλεγκτο και η νεαρή κοπέλα βλέπει στον βάθος ένα γκρεμό.

«Νόμιζα ότι είχε σκύψει»

«Εγώ νόμιζα στην αρχή ότι είχε σκύψει ο άνθρωπος. Μόλις βλέπω ότι φεύγουμε από τον δρόμο, λέω εδώ κάτι γίνεται. Δεν υπήρχε χειρόφρενο, το χειρόφρενο ήταν στην μεριά του από ότι έμαθα. Εκείνη τη στιγμή εγώ τα είχα χάσει εν τω μεταξύ, δεν ξέρω τι μου γινόταν. Έβλεπα τον άνθρωπο να πεθαίνει και εμείς να… Το λεωφορείο να φεύγει», είπε η κοπέλα που έζησε τον τρόμο αλλά κατάφερε να βγει σώα από το λεωφορείο, όταν σταμάτησε το λεωφορείο όταν βρήκε αντίσταση σε κάτι μπάζα. Η ίδια, όπως αναφέρει έκανε ενστικτώδεις κινήσεις και μόλις σταμάτησε το όχημα, πάτησε το κουμπί και άνοιξε η πίσω πόρτα.

Μέσα στο λεωφορείο βρισκόταν ο άτυχος οδηγός και η ίδια, που κάθισε πίσω του για να μιλάνε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

«Ο άνθρωπος ήταν μια χαρά, μιλάγαμε, ειδικά από τα Τρόπαια και μετά, μέχρι στο σημείο που φτάσαμε εκεί που έγινε και το ατύχημα , ο άνθρωπος ήταν μια χαρά». Τίποτα δεν έδειχνε τα όσα θα ακολουθούσαν. Ο οδηγός ήταν ομιλητικός και δραστήριος. Γι΄ αυτό, όταν τον είδε να πέφτει αριστερά, το μυαλό της δεν πήγε στο κακό.

«Όταν περάσαμε το Λευκοχώρι βασικά πριν φτάσουμε στα Λαγκάδια, κάτι πάτησε στη ρόδα του λεωφορείου και ακουγόταν από πίσω ‘’τουκ τουκ’’ όπως πατάμε μία πέτρα, λογικά πέτρα θα ήταν. Κατέβηκε κάτω το είδε, ανέβηκε ο άνθρωπος, έκατσε στη θέση του, πιάνει το κινητό στα χέρια και ξεκινάει», περιέγραψε μεταξύ άλλων στην εμπειρία της η 21χρονη Μαρία …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ