Οινοπαραγωγοί και Δημοτική Αρχή μαζί στο αίτημα να καταχωρηθεί ως Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) ο όρος «Λίμνη Στυμφαλία»

Η Δημοτική Αρχή Σικυωνίων βρίσκεται δίπλα και συντάσσεται στην κοινή προσπάθεια των οινοποιητικών επιχειρήσεων της Στυμφαλίας ώστε να καταχωρηθεί ως Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) ο όρος «Λίμνη Στυμφαλία».

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος  στηρίζει το δίκαιο αίτημά τους με ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό πριν λίγες μέρες, ο Σπύρος Σταματόπουλος, σε ειδική συνάντηση με τις οινοποιητικές επιχειρήσεις υπέγραψε και απέστειλε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επιστολή υποστήριξης της αίτησης καταχώρισης της ΠΓΕ «Λίμνη Στυμφαλία».

Ο δήμαρχος Σικυωνίων αναφέρθηκε διεξοδικά στα πολλαπλά οφέλη και τα πολύπλευρα ευεργετήματα για τον τόπο, τα οποία θα προκύψουν από την καταχώριση της ΠΓΕ.

Οι οινοπαραγωγοί ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Σικυωνίων για την στήριξη στο αίτημά τους και την αγαστή συνεργασία τόσων ετών, ενώ εξέφρασαν και οι δύο πλευρές  την αισιοδοξία ή και την βεβαιότητα της αποδοχής του αιτήματος και η πολύπλευρη θετική συνεισφορά που θα έχει για την περιοχή σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ