Οι βασικές θέσεις του κόμματος του για την Υγεία αλλά και σχολιασμός για τις ελλείψεις από τον Γ. Ψυχογιό στο βήμα της Βουλής

Τις βασικές θέσεις του κόμματος του για την Υγεία , σχολιάζοντας την κατάσταση και τις ελλείψεις που υπάρχουν , ανέλυσε ο Γιώργος Ψυχογιός ο οποίος τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής . Όπως ανέφερε βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ :”Είναι οι 15.000 προσλήψεις – και όχι αντικαταστάσεις – στο ΕΣΥ, η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, η μονιμοποίηση των συμβασιούχων οι οποίοι ανανεώνουν τις συμβάσεις τους για χρόνια.”Παράλληλα, σχολιάζοντας, πρόσθεσε: ” Πολύ μεγάλα τα ελλείμματα σε προσωπικό, υποδομές και σε όλες τις βαθμίδες στην Κορινθία. Από το νοσοκομείο μέχρι την πρωτοβάθμια Υγεία και το ΕΚΑΒ.

Όλα αυτά τα φέραμε στη Βουλή τα προηγούμενα χρόνια και θα τα φέρουμε ξανά, μεταφέροντας τα αιτήματα των συλλογικών οργάνων των γιατρών και των εργαζόμενων, οι οποίοι κάνουν υπέρβαση και με αυταπάρνηση κρατούν το σύστημα όρθιο.

Με υποδομές να καταρρέουν εκτός ταμείου ανάκαμψης, με τα Κέντρα Υγείας Λουτρακίου, Νεμέας και άλλων που είχαν ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αναζητούν εργαλεία στήριξης.

Και σίγουρα μέσα από κίνητρα που θα δίνονται σε νέους επιστήμονες και γιατρούς, αλλά και άλλους εργαζόμενους, για να πάνε και να υπηρετήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ