Οι επιχειρηματίες  της εστίασης και του νομού μας μπορούν από τις 14 Μαϊου να υποβάλλουν αίτηση για την κρατική επιδότηση των πρώτων υλών  

Οι επιχειρήσεις της εστίασης και της Κορινθίας θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την κρατική επιδότηση των πρώτων υλών  στην σχετική πλατφόρμα που αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή 14 Μαΐου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου, ενώ μέχρι το  τέλος Δεκεμβρίου η υποβολή των τιμολογίων.

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατά την έναρξη της επεξεργασίας του σχεδίου νόμου , απαντώντας σε σχόλιο του εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Χαρίτση, ανέφερε πως την Παρασκευή 14 Μαΐου θα ανοίξει εντέλει επισήμως η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων κρατικής επιδότησης των κεφαλαίων των επιχειρήσεων εστίασης που αφορούν στην αγορά πρώτων υλών για την επανεκκίνησή τους.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως στην πλατφόρμα θα εμφανίζεται το ποσό που δικαιούται ο καθένας, ώστε οι δικαιούχοι να το γνωρίζουν εκ των προτέρων και να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ