Ορκίστηκε ο Χάρης Δούκας και αναλαμβάνει τα “ηνία” του Δήμου Αθηναίων

Ορκίστηκε χθες ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, στην δημοτική αγορά της Κυψέλης, παρουσία και του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου.

Ο Χάρης Δούκας στον χαιρετισμό του δήλωσε μεταξύ άλλων πως σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια Αθήνα, πράσινη, καθαρή και δημιουργική για όλους όπως την ονειρεύονται οι κάτοικοι της, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του ο Υπουργός είπε: «Αγαπητέ δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Σας συγχαίρω και σας εύχομαι μια δημιουργική θητεία. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Κώστα Μπακογιάννη για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία πολύ δύσκολα χρόνια και του ευχηθώ καλή συνέχεια.

Αγαπητέ Δήμαρχε, αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι και αγαπητοί σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων. Αγαπητέ Δήμαρχε. Σε τρεις ημέρες εσείς και οι συνεργάτες σας αναλαμβάνετε την διοίκηση του δήμου Αθηναίων. Της πρωτεύουσας της χώρας. Της πρωτεύουσας που γέννησε την δημοκρατία. Θα ηγείστε ενός δήμου με ικανό προσωπικό με πολλές δυνατότητες. Θα έχετε πέντε χρόνια μπροστά σας να θέσετε τις πολιτικές προτεραιότητες με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Στον αγώνα αυτό δεν θα είστε μόνος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ