Ο Γιάννης Ντοχάς μιλά στην hmerisiakorinthou.gr για την Black Friday και τι περιμένουν οι έμποροι της Κορίνθου

Στη σύντομη, αλλά περιεκτική συνέντευξη με τον νέο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κο Γ. Ντοχά θελήσαμε να μάθουμε πως είναι αυτή την περίοδο η κίνηση στην  αγορά της Κορίνθου και τί περιμένουν οι έμποροι από την Black Friday που πλησιάζει…..

Δημοσιογράφος: Κύριε Ντοχά, θα θέλαμε να μάς πείτε ποια είναι η σημασία της Black Friday για τον εμπορικό κόσμο της Κορίνθου.

Απάντηση: Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτά τα ξενόφερτα είναι μία τόνωση για την αγορά τη δική μας. Προσπαθούμε κι εμείς με διάφορα events στην πόλη μας να συγκεντρώσουμε τον κόσμο και να μπορέσουμε μέσα από αυτό να ενισχύσουμε κι εμείς τα ταμεία μας. Θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες χρειάζονται για το καλό όλων μας.

Δημοσιογράφος: Πώς είναι η κίνηση στην αγορά αυτό τον καιρό;

Απάντηση: Επειδή ο κόσμος γνωρίζει για την Black Friday το τελευταίο διάστημα το περιμένει. Και είναι και μία περίοδος μεταβατική για τις γιορτές και θεωρώ πως είναι αναμενόμενο να υπάρχει αυτή η κάμψη.

Δημοσιογράφος: Εσείς πώς βλέπετε αυτό το θέμα που έχει ανακύψει με την επιβολή αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης από την κυβέρνηση;

Απάντηση: Εγώ πιστεύω ότι το “παγόβουνο” ξεκινάει από την κορυφή. Θεωρώ ότι δεν γίνεται ο μικρομεσαίος να πληρώνει πάντα τα βάρη άλλων.

Γ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ