Ο Γιώργος Ψυχογιός στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ που συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση μεταξύ άλλων και από τον τον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτή  του νομού μας Γιώργο Ψυχογιό.

Όπως διαβάζουμε  στη σελίδα του κου Ψυχογιού στο F , η αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Συμβουλίου επέδωσε στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το καταδικαστικό ψήφισμα που ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση σχετικά με τα κυβερνητικά σχέδια κατασκευής νέων υπερδομών σε Λέσβο και Χίο.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , από τη πλευρά της , εξέφρασε την εναντίωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «στην σκανδαλώδη τροπολογία του κ. Μηταράκη, που μεθοδεύει την παράκαμψη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την κατασκευή των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών σε Βάστρια και Θόλος και παραχωρεί την αρμοδιότητα για τη διευθέτηση κωλυμάτων στην Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης, με επικεφαλής Διευθυντή έναν μετακλητό του κ. Μηταράκη!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ