Ο Γρηγόρης Καρπούζης μιλά στην hmerisiakorinthou.gr για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τα κρούσματα και την σημερινή εικόνα του Νοσοκομείου Κορίνθου

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωϊ με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη , θελήσαμε να ενημερωθούμε για την εικόνα των εμβολιασμών στο νομό μας καθώς και για κρούσματα κορωνοϊού . Ο κος Καρπούζης μας μίλησε ακόμη και για την γενικότερη εικόνα του νοσηλευτικού μας ιδρύματος αυτή την εποχή , τονίζοντας πως “Το Νοσοκομείο μας βαίνει διαρκώς βελτιούμενο”.

φωτο από παλαιότερο εμβολιασμό του κ. Καρπούζη

Η συνέντευξη 

Ερ: Κύριε Διοικητά, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το πώς εξελίσσονται οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 και η πορεία των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Απ: Δεν λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο μας, ούτε προτιθέμεθα να ανοίξουμε εμβολιαστικό κέντρο διότι δεν υπάρχει ζήτηση. Από την άλλη μεριά όμως νοσηλεύουμε περιστατικά τα οποία είναι COVID-19, σύμφωνα με τις οδηγίες μας στο Παθολογικό Τμήμα.

Ερ: Πόσα περιστατικά έχετε;

Απ: Εξαρτάται. Δεν έχουμε καθημερινά τον ίδιο αριθμό. Από 1-2 έως 6-7. Πάνω – κάτω εκεί. Δεν έχουμε πολλά. Και χωρίς να είμαι ιατρός θεωρώ ότι δεν είναι τόσο βαριά όσο ήταν παλιά. Μερικά όμως εξελίσσονται σε επώδυνα.

Ερ: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία να έχουν ασθενήσει βαριά και να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ;

Απ: Υπάρχουν άτομα τα οποία είναι νοσηλευόμενα στο Παθολογικό μας Τμήμα. Οι διασωληνωμένοι πηγαίνουν σε ΜΕΘ. Δεν υπάρχει ΜΕΘ COVID. Η ΜΕΘ είναι κανονική.

Ερ Γενικά δεν βλέπετε καμία έξαρση στον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα.

Απ: Δεν νομίζω ότι υπάρχει. «Καρδιογράφημα» είναι αυτό, έτσι θα μπορούσα να το εκτιμήσω. Δεν φαίνεται, πάντως, αυτή τη στιγμή να έχει κάποια δυναμική.

Ερ: Γενικά, θέλετε να μάς πείτε κάτι άλλο σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο Νοσοκομείο και θα θέλατε να λυθούνε;

Απ: Το Νοσοκομείο μας βαίνει διαρκώς βελτιούμενο. Και νομίζω ότι το έχει αντιληφθεί και ο Κορινθιακός λαός. Εγώ δεν είπα ότι είμαστε τέλειοι, λέω ότι βαίνει διαρκώς βελτιούμενο. Καταβάλλεται μία προσπάθεια τεράστια από όλο το προσωπικό και τα αποτελέσματα είναι συγκεκριμένα και απτά.

Γ.Π 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ