Ο Γ.Γ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή,  στην πρόσφατη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Παναγιώτης Πιτσάκης:  «Ο Έλληνας επιχειρηματίας θα τα καταφέρει να προσαρμοστεί στις αλλεπάλληλες προκλήσεις και μάλιστα θα βγει νικητής»  

Πραγματοποιήθηκε και η τέταρτη κατά σειρά ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) εν μέσω πανδημίας. Θέμα της : «Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο». Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Επιμελητηρίου , κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Πιτσάκη.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του Υπουργείου όσον αφορά τους τρόπους χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων, την προστασία των ηλεκτρονικών αγορών αλλά και την διαφάνεια και τα ανοικτά δεδομένα που θέλει να προωθήσει για μια πιο υγιή οικονομία.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη η κα Χαραλαμπία Γαλανοπούλου, και  ο κ. Ιωσήφ Μπούρλας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα, κ. Σταμπουλίδη για την τιμή και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους αλλά και τους ομιλητές για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση τους. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, εξέφρασε τον προβληματισμό για τις αλλαγές που ήρθαν για να μείνουν στο εργασιακό χώρο αλλά και την αισιοδοξία του ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας θα τα καταφέρει να προσαρμοστεί στις αλλεπάλληλες προκλήσεις και μάλιστα θα βγει νικητής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ