Η Β. Ραπανάκη & ο Π. Φαρμάκης στην Ημερίδα ενημέρωσης που διοργανώθηκε από το «Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία»

H Αντιδήμαρχος πολεοδομίας & αστικού περιβάλλοντος, Δήμος Βέλου – Βόχας Ραπανάκη Βασιλική & ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας & μέλος της Ελεγκτικής επιτροπής της «Βιώσιμής Πόλης», Φαρμάκης Παναγιώτης, παραβρέθηκαν χθες στην ενδιαφέρουσα Ημερίδα ενημέρωσης, που διοργανώθηκε από το «Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία».

Ο Δήμος αναφερόμενος στο «Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία» με διακριτικό τίτλο «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» τονίζει ότι “απαριθμεί περισσότερα από 70 Δήμους – Μέλη, από Ελλάδα & Κύπρο, τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

O βασικός σκοπός του Δικτύου είναι η υποστήριξη των Δήμων στην επιτυχή υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ακολούθως στην υλοποίηση των αντίστοιχων έργων. Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ πραγματοποιεί την απαραίτητη δικτύωση και συντονισμό που απαιτούνται από αυτά τα προγράμματα.

Οι προτάσεις και τα έργα εστιάζουν στους τομείς της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Αειφορίας, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της Κυκλικής Οικονομίας και της Έξυπνης Διαχείρισης Ενέργειας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ