Ο Δημήτρης Μάρκος και ο προπονητής του συνομίλησαν με τους αθλητές του Ν.Ο.Κ και το μέλος της εθνικής μας ομάδας κολύμπησε με την προαγωνιστική και την αγωνιστική ομάδα

Το μέλος της εθνικής μας  ομάδας κολύμβησης Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε χθες στην Κόρινθο σε μια προγραμματισμένη επίσκεψη και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους μικρούς μας φίλους ο Δημήτρης Μάρκος και προπονητής του Αλέξανδρος Μοραρης απάντησαν στις ερωτήσεις και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί τους!

Μέρος της ομιλίας τους σε παιδιά και γονείς ήταν φυσικά η εμπειρία από την πρώτη Ολυμπιάδα στο Τόκυο αλλά και η προετοιμασία για το Παρίσι,  ενώ δεν έλειψαν οι συμβουλές για την διαχείριση του άγχους.

Στο τέλος ο Δημήτρης κολύμπησε με την προαγωνιστική και την αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Κ , κάνοντας την προτελευταία του προπόνηση πριν το φετινό “Ακρόπολις”.

Παρούσα και η δημοτική αρχή Κορινθίων με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κώστας Δημάκος και την γραμματέα σε θέματα αθλητισμού Πόπη Παπαδά.

Τέτοιες δράσεις δίνουν κίνητρο και νέες παραστάσεις στα παιδιά της πόλης μας για να συνεχίζουν να προσπαθούν και να στοχεύουν ψηλά!, αναφέρει ο ναυτικός όμιλος Κορίνθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ