Ο Νίκος Πορτοκάλογλου , η Ρένα Μόρφη και οι μουσικοί που τους συνοδεύουν κάνουν μια “στάση” στο Δερβένι το Σάββατο 5 Αυγούστου

Για να γιορτάσουν το κλείσιμο των τριών χρόνων και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μουσικό Κουτί», ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Πορτοκάλογλου και η συμπαρουσιάστριά του Ρένα Μόρφη, ετοιμάζουν μια μεγάλη συναυλιακή εξόρμηση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης αυτής, θα πραγματοποιήσουν μια «στάση» στο Δερβένι το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00, για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους. Η μουσική αυτή δράση προσφέρεται στο πλαίσιο του 8ου μουσικού φεστιβάλ Ευρωστίνης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΕΥ ΖΗΝ», με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Ηλίας Κατσούλης» και θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο του Λυκείου.

Οι συναυλίες θα περιέχουν τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής.

Ώρα έναρξης: 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Tιμή εισιτηρίου : 10€ (δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ