Ο πανικός και η υπερβολή για τα αγριογούρουνα φαίνεται πως έχουν κάνει κάποιους να θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, άθελά τους …

Ο πανικός και η υπερβολή για τα αγριογούρουνα φαίνεται πως έχουν κάνει κάποιους να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Στο Κρυονέρι, σημειώθηκε ένα περιστατικό που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία. Το βράδυ της Τετάρτης, κάτοικος της περιοχής φαίνεται πως αντιλήφθηκε ότι τα αγριογούρουνα βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από εκείνον έβγαλε την καραμπίνα του και άρχισε να τα καταδιώκει πυροβολώντας προς το μέρος τους. Όμως, όπως διαβάζουμε σε αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, παραλίγο να τραυματίσει θανάσιμα μια γυναίκα , άθελά του. Από τα σκάγια του όπλου τραυματίστηκε μια γειτόνισσα του που είχε βγει από το σπίτι της για να δει τι συνέβαινε. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη επιτόπου. Πρόλαβε να σκοτώσει ένα αγριογούρονο και να τραυματίσει ακόμη ένα.

Να σημειωθεί ότι η αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων έχει  δημιουργήσει προβλήματα τα τελευταία χρόνια ενώ σε αρκετές περιοχές, τόσο στη Πελοπόννησο, όσο και στη Μακεδονία έχει επανειλημμένα ζητηθεί η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται υπερβολές και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ