Ο Π. Λουζιώτης μιλά στην hmerisiakorinthou.gr για τα φετινά Χριστουγεννιάτικα events σε Κόρινθο, Λουτράκι, Κιάτο & Ξυλόκαστρο

Τα Χριστουγεννιάτικα events που διοργάνωσε φέτος τις γιορτές το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με τους τοπικούς Εμπορικούς Συλλόγους και τους Δήμους, σε Κόρινθο, Λουτράκι, Κιάτο και Ξυλόκαστρο, έδωσαν στις ημέρες αυτές ένα πολύ όμορφο τόνο στις τοπικές μας αγορές. Κάθε μία διοργάνωση, κάθε ένα δρώμενο, ξεχωριστό, που τόνωσε την κίνηση στην αγορά και συνάμα διασκέδασε μικρούς και μεγάλους. Η συμμετοχή μεγάλη και η διοργάνωση εξαιρετική! 

Η hmerisiakorinthou.gr επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Λουζιώτη προκειμένου να μας μιλήσει συνολικά για τις διοργανώσεις αυτές κάνοντας μια σύντομη αποτίμηση :

Ερώτηση: Kύριε Λουζιώτη, πώς πήγαν τα events τα οποία διοργανώσατε την περίοδο των εορτών;

Απάντηση: Κατ’ αρχήν να πούμε καλή χρονιά για όλους, με Υγεία, με περισσότερες ευκαιρίες, με δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, με ενσυναίσθηση για τον διπλανό μας και με το επιχειρείν πραγματικά να μπορέσει το 2024 να είναι ακόμα πιο παραγωγικό.

Τα events που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους στο Κιάτο, στην Κόρινθο, στο Λουτράκι και στο Ξυλόκαστρο θεωρώ ότι στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Καταφέραμε να έχουμε μια τόνωση της αγοράς. Μπήκαμε στη διαδικασία και στη λογική και γνωρίσαμε κορινθιακά προϊόντα και πιστεύω ότι ήταν η απαρχή κοινών συνεργιών που μπορεί να κάνει το Επιμελητήριο με τους Εμπορικούς Συλλόγους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς ανάδειξη όλων των κορινθιακών επιχειρήσεων. Σε όλη την Κορινθία.

Ερώτηση: Είχαμε ανταπόκριση από τον κόσμο και προσέλευση;

Απάντηση: Συνολικά, όπως θα έχετε διαπιστώσει και θα έχετε δει και σε όλες τις φωτογραφίες, υπήρξε μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Ο κόσμος ήλθε και γνώρισε όλα αυτά τα οποία μαγειρέψαμε από την κορινθιακή γη, τις γεύσεις της. Είχαμε πολλές δραστηριότητες οι οποίες πραγματικά, ήτανε εποικοδομητικές και για τα παιδάκια για τα οποία έγιναν εκεί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό για όλους.

Ο κος Λουζιώτης ευχήθηκε μια καλή χρονιά για το Επιμελητήριο, για τους εμπόρους, για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και κάλεσε όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Επιμελητηρίου Κορινθίας στις 14 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ