Ο Π. Λουζιώτης στην hmerisiakorinthou.gr: Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει μόνιμα σε Εκθέσεις με σκοπό να αναδειχθεί αυτό το οποίο προσφέρουν οι Κορινθιακές επιχειρήσεις..

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr για την  87Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  που έχει ήδη ξεκινήσει από τις 9 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται μεθαύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.  «Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε για πρώτη φορά με ένα μεγάλο περίπτερο (93τ.μ.) και δέκα (10) εκθέτες» ξεκίνησε λέγοντας ο κ. Λουζιώτης. «Λόγω έλλειψης πολιτικής παρουσίας και των γεγονότων που συνέβησαν, τις πρώτες ημέρες δεν υπήρξε η συνηθισμένη αίγλη» όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. «Ωστόσο τις επόμενες ημέρες και ιδίως μετά την Κυριακή άρχισε ο κόσμος να αυξάνεται και οι εκθέτες που βρίσκονται εκεί τώρα, μας δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και από τα προσωπικά ραντεβού που κατάφεραν να κλείσουν ο καθένας», είπε συνεχίζοντας ο κ. Λουζιώτης, ο οποίος μας πληροφόρησε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει πολιτειακή ηγεσία παρούσα στην Έκθεση, για να έχουμε τις εξαγγελίες τις κυβερνητικές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην 87η Δ.Ε.Θ.

Ο Πρόεδρος τόνισε ακόμη: «Το Επιμελητήριο συμμετέχει μόνιμα σε εκθέσεις και προσπάθειες εξωστρέφειας που έχουν σκοπό να αναδείξουν αυτό το οποίο προσφέρουν οι Κορινθιακές επιχειρήσεις, δηλαδή άψογες υπηρεσίες και τέλεια προϊόντα, τα οποία μπορούν να σταθούν παντού. Κι εμείς σαν Διοίκηση θα συνεχίζουμε να είμαστε μαζί τους και δίπλα τους κι ευχαριστώ όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν μαζί με το Επιμελητήριο σε όλες αυτές τις προσπάθειες.  Αυτό που τους υπόσχομαι είναι ότι σε όλες τις επόμενες εκθέσεις είμαστε αρωγοί σε όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνουν».

Η βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο κος Λουζιώτης αναφερόμενος στη συνέχεια στην ανθρωπιστική βοήθεια που ξεκίνησε το Επιμελητήριο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας τόνισε την ανάγκη να προσφέρουν όλοι και ευχαρίστησε τους συμπολίτες και τις επιχειρήσεις για την άμεση ανταπόκριση.  Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της καταστροφικής θεομηνίας που έπληξε την Θεσσαλία, με αναρίθμητες και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες, επιχειρήσεις, καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες, το Επιμελητήριο Κορινθίας απευθύνει κάλεσμα για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, συμβάλλοντας στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης υπέρ των πληγέντων από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Υπάρχει ανάγκη για τα κάτωθι:

✅ Ξηρά τροφή (μπισκότα, φρυγανιές, κριτσίνια, κρουασάν, κλπ.)

✅ Ψωμί τοστ

✅ Γάλα μακράς διαρκείας

✅ Νερό

✅ Κονσέρβες

✅ Πατατάκια

✅ Είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, πάνες παιδικές και ενηλίκων,

σερβιέτες, σαπούνια, αντισηπτικά μαντήλια, κλπ.)

✅ Κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια)

✅ Πετσέτες

📌 Τα προϊόντα συγκεντρώνονται εδώ:

Επιμελητήριο Κορινθίας

Ερμού 2, Κόρινθος, 20131 (ισόγειο)

📍 Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κα Κατερίνα Ζιαζιά 2741024464 (937) ή στο media@korinthiacc.gr για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ