Ο Στέλιος Πέτσας ζητά απο Περιφερειάρχες και Δημάρχους να συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση του καύσωνα που “χτυπάει” ήδη τη χώρα μας

“Είναι αναγκαία η συμβολή σας στον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων ενόψει του επικείμενου καύσωνα. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη αλλά και η άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την επικράτηση των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών, οι οποίες προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα”.

Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας απευθυνόμενος προς τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους όλης της χώρας σε επιστολή την οποίαν τους απέστειλε με αφορμή το κύμα καύσωνα που ήδη  “χτυπάει” απο χθες τη χώρα μας  και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Επίσης σε σχετική εγκύκλιο που αποστέλλει -προς τους ίδιους παραλήπτες και με την ίδια αφορμή- ο γενικός γραμματέας δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, επισημαίνει την ανάγκη πρόληψης των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ