Ο συγγραφέας Ιωάννης Δημόπουλος ο επόμενος ομιλητής στις συναντήσεις της Δευτέρας του Σωματείου λόγου & τέχνης “Αλκυονίδες”

Το Σωματείο λόγου & τέχνης “Αλκυονίδες” συνεχίζει τις συναντήσεις της Δευτέρας με καλεσμένο τον συγγραφέα κ. Ιωάννη Δημόπουλο, ο οποίος θα μιλήσει αναπτύσσοντας το θέμα : “Η γυναίκα από την αρχαιότητα έως σήμερα και ο καθηγητής Λιαντίνης”

Όπως αναφέρει το Σωματείο: “Ο Ιωάννης Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας με την οικογένεια του . Υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις .Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιώς Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Συγχρόνως με τις σπουδές του, ανέπτυξε ενδιαφέρον για την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία , τη Σύγχρονη Φιλοσοφία ,τον Διαφωτισμό ,την Ελληνική Ιστορία εις βάθος και επίσης την Αρχαία Ελληνική Αρχιτεκτονική και τη Γεωδαισία.

Στον ελεύθερο χρόνο του ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στους Αρχαιολογικούς Χώρους ανακαλύπτοντας περιοχές που μέχρι σήμερα είναι άγνωστες. Μέσα στα ενδιαφέροντα του είναι επίσης το Θέατρο, οι Τραγωδίες και η ποίηση. Επίσης ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και μαθαίνει σαντούρι.

Έργα του : Επίκαιροι στοχασμοί ,Άμμων Εκδοτική ,2024

 Διαλεκτική έρωτος και θανάτου ,Άμμων Εκδοτική ,2023

  Τα παλικάρια της «Ψωροκώσταινας», Άμμων Εκδοτική ,2022

Προσοχή στην ώρα προσέλευσης και έναρξης .”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ