Ο Χρίστος Δήμας ομιλητής στο ευρωπαϊκό συνέδριο για τα Πνευματικά Δικαιώματα στο χώρο της μουσικής και τις παγκόσμιες προκλήσεις

Στο ευρωπαϊκό συνέδριο για τα Πνευματικά Δικαιώματα στο χώρο της μουσικής και τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει μίλησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας.

Ο κος Δήμας συζήτησε με τους συνομιλητές του για τη συλλογική διαχείριση δικαιωμάτων των συνθετών, στιχουργών και δημιουργών και για τις ραγδαίες εξελίξεις ευρύτερα στο χώρο της μουσικής και την οπτικοακουστική βιομηχανία από την εισαγωγή των νέων τεχνολογιών.

Σε δήλωσή του αναφέρει πως “Είναι πολύ σημαντικό να ενσωματώσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις νέες τεχνολογίες και τη τεχνητή νοημοσύνη ώστε να προστατεύσουμε τον Ελληνικό πολιτισμό και φυσικά τους δημιουργούς μας.

Στο Συνέδριο «CISAC European Committee»που συμμετέχουν παρατηρητές από όλο τον κόσμο και συνδιοργανώνουν η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Οργανισμών Δημιουργών & Συνθετών «CISAC» καθώς και ο διαπιστευμένος ελληνικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων Αυτοδιαχειριση / Autodia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ