Ο Χρυσοβαλλάντης Μέλλος μετέφερε τις θέσεις και τις απόψεις του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας στη σύνοδο των Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων της χώρας

Στη σύνοδο Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων της χώρας στη Βέροια που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου, παρέστη και μίλησε ο πρόεδρος του Ι.Σ Κορινθίας, Χρυσοβαλλάντης Μέλλος. Στη σύνοδο τέθηκαν θέματα ουσιώδη σε σχέση με το ιατρικό επάγγελμα και πάρθηκαν αποφάσεις που, όπως αναφέρει ο κος Μέλλος, “όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε στη κεντρική διακυβέρνηση, ώστε ο κλάδος μας να προστατευτεί από τρίτα συμφέροντα.” Και πρόσθεσε: “Αναγνωρίστηκε από όλους ότι έρχεται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 1983, οπότε και ιδρύθηκε. Τονίστηκε η ανάγκη αναβάθμισης του συστήματος Υγείας της χώρας μας, αλλά με όρους αύξησης υγειονομικού προσωπικού, αποδοχών και καλύτερων συνθηκών εργασίας. Κρίθηκε επικίνδυνη, όπως αυτή επιχειρείται από το νομοσχέδιο σε διαβούλευση, η ανάμειξη ιδιωτών και δημοσίων ιατρών.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας επέμενε στην παραπάνω άποψη, ενώ ταυτόχρονα έθεσε και 2 προτάσεις σχετικά με τη λειτουργία των συλλόγων πανελληνίως οι οποίες και δρομολογούνται στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Συνεχίζουμε Ενωμένοι Παντού!” κατέληξε ο κος Μέλλος σε δήλωσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ