Ο… Olympian Δημήτρης Μάρκος και ο Αλέξανδρος Μοράρης στην Κόρινθο! Ολυμπιακό διήμερο για τον ΝΟΚ και την πόλη μας την Τετάρτη 24 & την Πέμπτη 25 Απριλίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου αναφέρει: “Ο… Olympian Δημήτρης Μάρκος και ο Αλέξανδρος Μοράρης στην Κόρινθο!

Ολυμπιακό διήμερο για τον ΝΟΚ και την πόλη μας την Τετάρτη 24 & την Πέμπτη 25 Απριλίου του 2024!!

Αρχικά την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 17:00 θα παρευρεθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου ο Μεσογειονίκης και πανελλήνιος ρέκορντμαν Δημήτρης Μάρκος, μαζί με τον προπονητή του Αλέξανδρο Μοράρη!

Ο Δημήτρης με την παρθενική του εμφάνιση στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2021 καθιερώθηκε στο διεθνές στερέωμα στις μεσαίες αποστάσεις του ελεύθερου.

Πλέον έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, προετοιμάζεται για ακόμη μια συμμετοχή με την εθνική ολυμπιακή ομάδα!

Η επίσκεψη τους αποτελεί τιμή για εμάς, καθώς θα μοιραστούν ορισμένες συμβουλές από την μακροχρόνια συνεργασία τους και την εξέλιξη από το επίπεδο των κατηγοριών έως τον υψηλό πρωταθλητισμό!

Συνεχίζοντας την Πέμπτη 25 Απριλίου, θα παραστούμε στις εκδηλώσεις της ολυμπιακής φλόγας η οποία θα περάσει μετά από 20 χρόνια από την πόλη μας! Θα είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε τους λαμπαδηδρόμους μας με την συμμετοχή του Νίκου Ξυλούρη!

Οι δύο παραπάνω εκδηλώσεις έρχονται να προστεθούν στο μεγάλο γεγονός εκείνων των ημερών, την συμμετοχή 5 αθλητών μας για πρώτη φορά  στο διεθνές meeting Acropolis. Οι αθλητές οι οποίοι έχουν όριο Acropolis προς το παρόν είναι οι Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, Δημάκης Αριστείδης, Διαμαντίδης Χαράλαμπος, Ηλιακής Γεώργιος, Μπουκουβάλα Μαρία.

Σας περιμένουμε όλους στο Ολυμπιακό μας διήμερο!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ