Πήρε την ευχή του Δημάρχου για πρωτιά στον επόμενο αγώνα και συγχαρητήρια για την συμμετοχή του στο Ράλυ Ακρόπολις ο Π. Ρουστέμης

Είχε δηλώσει στην στήριξη του Δήμου απο την πρώτη στιγμή , ο Δήμαρχος Κορινθίων στον Παναγιώτη Ρουστέμη , τον συντοπίτη μας οδηγό αγώνων που πήρε μέρος στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και τα πήγε πολύ καλά αφού κατατάχθηκε δεύτερος στην λίστα των Ελλήνων . Τον δευτεραθλητή του Acropolis στην κατάταξη των Ελλήνων λοιπόν ,  τον Παναγιώτη υποδέχθηκε χθες  το μεσημέρι ο Δήμαρχος  Βασίλης Νανόπουλος στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Παναγιώτη “πρωτιά” στην επόμενη συμμετοχή του και δεσμεύτηκε για την υποστήριξη και αρωγή του ιδίου και του Δήμου.
Ο νεαρός που πρωταγωνιστεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορινθίων και επεσήμανε πως χωρίς την στήριξη του δήμου στην προσπάθεια του δεν θα ήταν εφικτό το αποτέλεσμα.
“Ο Παναγιώτης στερήθηκε την πρώτη θέση για μόλις 7 δευτερόλεπτα. Η επιτυχία του όμως είναι μεγάλη και ο τόπος του, ο δήμος μας υπερήφανος για εκείνον.
Το μέλλον, είναι σίγουρο πως του ανήκει.” ανέφερε ο Δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ