Πανέτοιμη η Κόρινθος υποδέχεται, στο δημοτικό θέατρο, το 2ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος και μαζί το Συνέδριο για τις Αρχαίας αποικίες της

Η πόλη της Κορίνθου είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει και φέτος το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος , το οποίο ξεκινά αύριο Παρασκευή 10 Μαϊου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Μαϊου στο δημοτικό θέατρο της πόλης μας.
Παρουσιάστηκε την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου στο δημαρχείο το πρόγραμμα και οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί μαζί με το συνέδριο «Δίκτυο πόλεων: Κόρινθος και Αρχαίες αποικίες της: Οι αναπτυξιακές προοπτικές της συνύπαρξης και συναντίληψης».
Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρέλη, την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κα Εύη Κοκκίνου, την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Τουρισμού κα Δήμητρα Τσουλουχα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Λαμπρινό.
Στην συνέντευξη παρέστησαν επίσης και οι: Ξένια Καλδάρα, Πρόεδρος και Γεν. Διευθύντρια του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, η Νατάσσα Μερκούρη, εκπαιδευτικός, επιστημονική υπεύθυνη του Συνεδρίου, ο Θοδωρής Αγγελόπουλος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων και εκπρόσωποι σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά στο πρόγραμμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ