Παναγιώτης Λουζιώτης: “Θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την επιτυχία των επιχειρήσεων”

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Λουζιώτης στο καλωσόρισμα που απηύθυνε χθες το απόγευμα, στην κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου   αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε Προγράμματα ενίσχυσης ή επιμόρφωσης των μελών του , τονίζοντας πρωτίστως πως το Επιμελητήριο είναι το “σπίτι” των επιχειρηματιών”. Είπε ότι το Επιμελητήριο την χρονιά που πέρασε συμμετείχε σε πολλά προγράμματα είτε για τις επιχειρήσεις είτε για την επιμόρφωση των εργαζομένων αυτών. Και θα συνεχίσουμε είπε, να εργαζόμαστε σκληρά για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Επίσης πρόεδρος του Επιμελητηρίου  αναφέρθηκε στη νέα ιστοσελίδα του  Επιμελητηρίου  και προέτρεψε όλους να την επισκεφθούν. Επίσης υπάρχει πρόσβαση στα μέλη από την ιστοσελίδα e- epimelitirio. “Το Επιμελητήριο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων με ευρωπαϊκά προγράμματα που “έτρεξαν” και έρχονται και άλλα. Για τον ίδιο λόγο το Επιμελητήριο συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ηλέκτρα” για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι από τα 5 σε όλη τη χώρα που μπορούν να εκπαιδεύσουν πιστοποιημένα εργαζόμενους, έχουν ήδη εκπαιδευτεί 170 εργαζόμενοι και θα εκπαιδευτούν άλλοι 600 φέτος.”

Πρόσθεσε ότι η εξωστρέφεια είναι το ζητούμενο και για αυτό συμμετέχουν σε κλαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και την οργάνωση τοπικής έκθεσης. Είπε ότι το Επιμελητήριο πρέπει να συμμετάσχει στην αξιοποίηση της αγοράς του Λεχαίου και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους Υφυπουργούς την επιστροφή των 120 δόσεων αλλά και να χρηματοδοτούν οι τράπεζες τις επιχειρήσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ