Παναγιώτης Ρουστέμης: “Το EKO Acropolis Rally 2023 τελείωσε για εμάς το βράδυ της Παρασκευής στην 2θέση στους Έλληνες έπειτα από τραυματισμό του συνοδηγού από μια μικρό έξοδο !”

Ο Παναγιώτης Ρουστέμης και ο Νίκος Πετρόπουλος έτρεξαν στο φετινό ΕΚΟ ΡΑΛΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ μετά από μια πολύ καλή προετοιμασία . Όμως αναγκάστηκαν να σταματήσουν μετά από τραυματισμό του δεύτερου και έτσι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση για τους Έλληνες οδηγούς. Δείτε τί αναφέρει ο Π. Ρουστέμης στο FB για την έκβαση του αγώνα μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες:

“Το EKO Acropolis Rally 2023 τελείωσε για εμάς το βράδυ της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση τις πρώτης μέρας στην 2θέση στους Έλληνες έπειτα από τραυματισμό του συνοδηγού από μια μικρό έξοδο ! Το πιο Περιπετειώδες Rally πριν καν ξεκινήσει με τελευταία στιγμή αλλαγή συνοδηγού και έπειτα τον προβληματισμό τον καιρικών φαινομένων !

Το βράδυ τις Παρασκευής επιδιορθώθηκε το αυτοκίνητο και μπορούσαμε να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα και να κυνηγήσουμε με αξιώσεις την πρώτη θέση τον ελληνικών πληρωμάτων που ήταν και ο στόχος μου !

Ωστόσο στην μικρό έξοδο λαβώθηκε ο κύριος Petropoulos Nikos όπου έσφιξε τα δόντια και καναμε και την ειδική ΕΛΑΤΕΙΑ για να ολοκληρώσουμε την πρώτη μέρα αλλά έπειτα από ιατρικές εξετάσεις έχει υποστεί σπάσιμο ενός πλευρού και οι ιατροί δεν του επιτρέψαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας !ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και γρήγορη ανάρρωση !

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας και πιστεύω να τους κάναμε υπερήφανους στην σύντομη πορεία του Rally of Greece ACROPOLIS 2023

Seajets

Skoda Koilakos

Kema Motors Mavroidis

Δήμος Κορινθίων

4Troxoi

SAMP TRANS

Eurosol Racing Team Hungary

Motorsport Roustemis

Škoda

Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε.

MAXPRINT

Auto Roustemis Motorsport Rent Car

Seajets

Drainas technics

George Koilakos

Dimitris Koilakos

Alexandros Kalliris

Alexandros Roustemis

Panos Mougios

Spyros Roustemis

Αναστασια Ρουστεμη

Kostas Drainas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ